Ingrediënten voor 4 personen
- 150 gram Fetakaas
- 50 gram Pijnboompitten
- 500 gram Sperziebonen
- 5 stuks Gedroogde zontomaatjes in olie
- 100 gram IJsbergsla (of eventueel andere sla)
- 12 stuks Zwarte olijven (ontpit en in stukjes)
- 4 eetlepels Olijfolie
- 2 theelepels (Honing-)mosterd
- 2 eetlepels Witte wijn azijn
Bereidingswijze
- Kook de sperziebonen ± 5 min. beetgaar en spoel ze af met koud water.
- Meng de olijfolie met de azijn de mosterd en de honing in een grote schaal.
- Doe de sperziebonen en de gesneden ijsbergsla bij de dressing en meng goed door.
- Meng de gedroogde zontomaatjes er door.
- Verkruimel de feta kaas eroverheen.
- Rangschik de stukjes tomaat er over.
- Strooi de pijnboompitjes en de olijven er over.
- Heerlijk bij visgerechten of als hoofdgerecht op warme dagen.
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?