Recept 45**** (1 stem)

salade primavera met viooltjes

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

asperges(1)

tijd
30 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. blancheer de asperges, erwtjes en peultjes kort in gezouten water
  2. pureer de heflt van de erwten met de look, ricotta, peccorino en basilicum
  3. voeg sap van halve limoen bij
  4. mix de bieslook met de olijfolie en rest limoensap met peper en zout
  5. snij de korsten van toastbrood en rooster en snij daarna in reepjes
  6. meng de gemengde sla met de peultjes, asperges en de rest van de erwten
  7. verdeel over glaasjes (of bordjes of potjes)
  8. lepel er wat van je bieslookvinaigrette over
  9. verdeel de erwtenricotta over e salade en werk af met viooltjes
  10. serveer met je reepjes toastbrood

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie