Altijd weten wat je gaat eten?
salade primavera met viooltjes
Bereidingswijze
- blancheer de asperges, erwtjes en peultjes kort in gezouten water
- pureer de heflt van de erwten met de look, ricotta, peccorino en basilicum
- voeg sap van halve limoen bij
- mix de bieslook met de olijfolie en rest limoensap met peper en zout
- snij de korsten van toastbrood en rooster en snij daarna in reepjes
- meng de gemengde sla met de peultjes, asperges en de rest van de erwten
- verdeel over glaasjes (of bordjes of potjes)
- lepel er wat van je bieslookvinaigrette over
- verdeel de erwtenricotta over e salade en werk af met viooltjes
- serveer met je reepjes toastbrood
Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit
Uitschrijven is op elk moment mogelijk
Hier scoor je vast ook mee
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?