Recept 05 (0 stemmen)

Salade Piemontaise

Dit is een recept van

tijd
40 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Op vakantie bij onze lieve vrienden in Frankrijk werd ons dit gerecht voorgeschoteld op een warme zomerse dag. Het viel uitstekend in de smaak. De gastvrouw maakte het met in schijfjes gesneden knakworstjes en huisgemaakte mayonaise.
  2. In de Frans supermarkt kun je dit gerecht kant en klaar kopen met ham, of met knakworstjes. het is maar , wat jezelf het smakelijkste vindt.
  3. Van zo'n salade maak ik steevast te veel klaar. geen nood ... de volgende dag serveren bij de lunch.
  4. Ik maak het met mayonaise van "Mevrouw Calvé " met slechts 3 % vet en de magere variant magere Smac van " Meneer Unox".
  5. Kook de aardappelen en laat ze afkoelen.
  6. Snij ze in blokjes.
  7. Meng alle bovengenoemde ingrediënten voorzichtig door elkaar met peper en zout naar smaak en voeg zoveel mayonaise toe, dat alles aan elkaar "plakt".
  8. Dat is alles.
  9. Serveer op kamertemperatuur en des gewenst met brood en boter.
  10. Bron Lieve vriendin in Frankrijk eigen foto

Andere Solo-leden over dit recept (2)

Gepost door Monique_14 op 05 augustus 2014 om 18u13

Oooooh sorry love to cook, ik heb er overgelezen!!!! Smakelijk!

Gepost door Love to Cook op 05 augustus 2014 om 19u04

Geeft niks hoor en de kinderen en kleintjes hebben ervan genoten.

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie