Recept 45**** (4 stemmen)

Salade périgourdine

Dit is een recept van

tijd
25 min
prijs
Lage kostprijs
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Verwarm de eendenmaagjes in een pan op een laag vuur tot ze beginnen te kleuren.
  2. Meng de olie en azijn tot een vinaigrette en kruid met peper en zout. Was de salade en zwier droog.
  3. Rooster de walnoten kort in een pan of in de oven.
  4. Verdeel de salade over de borden en schik er de plakjes gerookte eendenborst, de gekonfijte eendenmaagjes en de walnoten op.
  5. Besprenkel met de vinaigrette.
Tip


Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door ilse wouters op 07 september 2010 om 20u45

en voor de echte gourmands : een beetje foie gras in blokvorm (in dunne sneden snijden en vb 4 kwarten op 1 bord) erbij. Zorg voor geroosterd brood (liefst brioche, maar zelfs peperkoek gaat briljant hierbij).

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie