Salade Niçoise

8 (8)
20 min
Lage moeilijkheid

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Laat de vis en de artisjokharten goed uitlekken.
  2. Pel en snij de ui in plakjes.
  3. Roer de olijfolie met de azijn en de mosterd tot een gladde dressing.
  4. Breng deze op smaak met peper, zout en de Provençaalse kruiden.
  5. Schik de sla met de tomaten op de borden.
  6. Verdeel er de vis, de artisjokharten en de olijven over.
  7. Schik er de tomaten bij. Lepel er de saus over en dien op.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (7)

Gepost door Lyves op 05 oktober 2013 om 16u13

Idd ansjovisje horen erbij, maar aangezien ik die visjes helemaal niet lust...supersalade voor mij!

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?