Salade met zalm, avocado, croutons en een sausje van dille

Een slaatje hoeft geen straf te zijn! Deze salade met avocado en zalm is licht maar ook superlekker dankzij de zelfgemaakte croutons en het sausje van yoghurt en dille.

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Bereiding van de croutons : smelt de Solo Bakken en Braden in een pan op middelmatig vuur. Voeg de geperste look en het in stukjes gesneden brood toe en laat enkele minuten bakken, tot de croutons goudbruin worden.
  2. Bewaar in een diep bord bedekt met keukenpapier.
  3. Bereiding van de saus: neem een kom en meng daarin de yoghurt, de fijngesneden dille, het citroensap en de Solo Crèmefine Cuisine. Voeg peper en zout toe naar smaak en bewaar koel.
  4. Snijd de radijsjes in fijne plakjes en schil de komkommer in sliertjes met een mandoline of dunschiller.
  5. Dien op met de zalm, de in plakjes gesneden avocado, de croutons en de dillesaus.
  6. Versier elk bord met een beetje dille en blaadjes van rode biet.

Tip

Gebruik voor de croutons liefst brood van 2 of 3 dagen oud.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?