Recept 05 (0 stemmen)

Salade met tonijn

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Vis

tijd
15 min
prijs
Hoge kostprijs
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Haal de peulerwten af en kook ze in een bodempje water met wat zout gaar. Kook de eieren ca. 5 minuten, zodat het geel nog iets zacht is. Pel en halveer ze. Pel de uien en snijd ze in ringen. Hak de peterselie. Halveer de tomaatjes.
  2. Leg de slablaadjes op de borden. Meng de sugar snaps peulerwten met de olijven, peterselie, tomaatjes en kappertjes en verdeel dit over de sla.
  3. Klop de olie met de azijn tot een dressing en breng deze op smaak met peper en zout. Sprenkel de dressing over de salade.
  4. Verhit de olie in een pan en bak de tonijnfilets 30 à 45 seconden per kant. Bestrooi de vis met zout en peper.
  5. Leg de tonijn en het ei op de salade en serveer direct.

Ingrediëntenvoor 4 personen

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie