Recept 55***** (1 stem)

Salade met krielaardappeltjes en omeletreepjes

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

groenten

tijd
15 min
prijs
Gemiddelde kostprijs
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Kook de krielaardappeltjes 8 minuten in kokend water. Giet af, spoel koud en laat goed uitlekken.
  2. Snijd de spitskool in kleine stukjes. Hak de groene kruiden fijn.
  3. Klop de eieren in een kom los met 4 eetlepels van de groene kruiden en voeg naar smaak wat peper en zout toe.
  4. Verhit een eetlepel Solo Vloeibaar in een kleine pan en wacht tot de grote bellen zijn weggetrokken. Bak hierin van ½ deel van het eimengsel een dunne kleine omelet. Leg op een bord. Bak op dezelfde manier nog 3 omeletjes.
  5. Giet de uitjes af. Bewaar 6 eetlepels van het vocht.
  6. Meng de rest van de groene kruiden met het opgevangen uitjesvocht, de mayonaise en 0.5 theelepel peper. Voeg de krielaardappeltjes, spitskool en de uitjes toe.
  7. Rol elk omeletje op en snijd in smalle reepjes.
  8. Verdeel de salade over 4 borden en leg de omeletreepjes erop.
Tip

Ook lekker om kort gekookte rodekool te gebruiken i.p.v. spitskool.

Ingrediëntenvoor 4 personen

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie