Ingrediënten voor 2 personen
- 80 gr zachte geitenkaas
- 2 handjes rucola
- 40 gr walnoten
- 40 gr gedroogde cranberries
Bereidingswijze
- Een lekkere, snelle salade met rucola, geitenkaas, walnoten en veenbessen.
- Dit is een heerlijk voorgerecht, maar het kan ook goed als maaltijdsalade geserveerd worden met een stuk brood erbij.
- Voor de dressing
- 1/2 eetlepel extra vierge olijfolie.1 tl citroensap, 1/2 el honing,versgemalen peper en zout
- Was de cranberries. Rooster de walnoten in een pan zonder boter of olie totdat ze bruin beginnen te worden.
- Meng de ingrediënten voor de dressing door elkaar.
- Verdeel de rucola over 2 borden. Verbrokkel de geitenkaas eroverheen. Bestrooi met de cranberries en geroosterde walnoten.
- Besprenkel de salades met de dressing. Serveer meteen.
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?