Ingrediënten voor 4 personen
- 400 gram kastanjechampignons
- 2 eetlepels bieslook
- 4 eetlepels peterselie
- 4 takjes bascilicum
- 1/2 sap van een citroen
- 1 theelepel mosterd
- 4 eetlepels olie
- zout en peper
Bereidingswijze
- Snijd de dikke stelen van de champignons en snijd de hoedjes in dunne pplakjes. Blancheer de plakjes ca. 1 minuut en spoel ze dan met koud water af.
- Klop de ingredienten voor de dressing goed door elkaar en schep deze samen met de bieslook en peterselie door de champignons.
- Laat een half uurtje trekken. Breng op smaak met peper, zout en bascilicum.
Tip
155 kcal, 15 gram vet, 3 gram koolhydraten, 3 gram eiwit Per persoon
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?