Ingrediënten voor 4 personen
- 1 grote Ui gesneden
- 3 teenjes knoflook
- 1 theelepel trassie
- 4 eetlepels Olie
- 2 theelepels ketoembar
- 1 theelepel djinten
- 1 Bouillonblok
- 3/4 liter water
- stukken grof gesneden witte kool
- grof gesneden winterpeen
- enkele diepvriesboontjes
- 2 schijfjes laoswortel
- 1/4 blok tahoe in blokjes gesneden
- stuk santen
- 2 theelepels sambal badjak
- handje tauge
Bereidingswijze
- Goreng de ui, knoflook en trassie in de olie tot deze goed zacht zijn geworden.
- Voeg de ketoembar en djinten toe en goreng deze even mee.
- Vervolgens het water met bouillonblok toevoegen en hierin de groenten met laoswortel bijna gaar koken. Wel deksel op de pan.
- De pan van het vuur en tenslotte de santen, sambal en tauge toevoegen.
- De laoswortel zo lang mogelijk in het gerecht laten, op het laatst verwijderen.
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?