SAFFRAANRISOTTO met GEBAKKEN ZALM

Een heerlijke combinatie en vlug klaatr

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Pel en snipper de ajuin en knoflook. Fruit ze glazig in olijfolie. Roer er de rijst door tot alle korrels met een laagje olie bedekt zijn. Vermeng de saffraan met wat warme bouillon. Meng door de rijst.
  2. Schenk een pollepel hete bouillon bij de rijst en roer op zacht vuur tot het vocht opgenomen is. Voeg meer bouillon toe en roer weer tot alle vocht is opgenomen. Ga zo door tot de rijst smeuig is. Dit duurt +/- 20 minuten.
  3. Schep de erwten door de risotto en warm goed door. Roer er de parmezaan door. Kruid met peper en zout.
  4. Bak de zalm krokant en net gaar in een pan met boter. Schep de risotto in diepe warme borden. Leg er een stukje zalm op en serveer.

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?