Recept 55***** (1 stem)

Sabayon met komkommer

Dit is een recept van

tijd
30 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Snijd de komkommer in brunoise en bak de blokjes in een beetje Solo. Voeg er een klein beetje suiker aan toe.
  2. Verdeel de komkommer over de glazen met een bolletje pistacheroomijs en begin aan de sabayon.
  3. Scheid de dooiers van het eiwit en voeg de dooiers toe aan de rest van de suiker. Doe het dooier-suikermengsel samen met de witte wijn in een grote steelpan.
  4. Klop het mengsel krachtig op tot een mousse (roer in de vorm van een 8).
  5. Haal de steelpan van het vuur als het mengsel dik en luchtig wordt, maar blijf kloppen.
  6. Giet de sabayon in de glazen en serveer.

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie