Rundvleesburgers met gebakken ui en paprika

Hoe maak je een yummie burger in een kwartiertje tijd? Simpel: deze rundvleesburgers met ui en paprika heb je zó gefikst. Zalig lekker met gebakken patatjes!

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Snijd de uien en paprika in dunne ringen.
  2. Meng de chilipoeder met de kaneel, peper en zout. Bestrooi de burgers met deze kruidenmengeling.
  3. Verhit de olijfolie in een pan en sauteer de uien, Provençaalse kruiden en paprika tot de uien glazig zijn. Neem van het vuur en hou warm.
  4. Bak nu de burgers 4 tot 5 minuten aan elke zijde.
  5. Leg de burgers op een bord en bedek met de gesauteerde ui- en paprikaringen.
  6. Serveer met gemengde sla en gebakken aardappelen.

Tip

Voorgekookte aardappelschijfjes zijn heel lekker gebakken in olijfolie en passen prima bij dit gerecht.

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?