Recept 05 (0 stemmen)

Rundvlees gestoofd in rioja

Dit is een recept van

tijd
160 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 180°C. Verwijder het overtollige vet van het vlees. Snijd het vlees in stukken van 5 cm. Verhit de olie in een hittebestendige ovenschaal met handvat of in een grote pan.Voeg het vlees toe en braad het op hoog vuur 5-10 minuten rondom aan.
  2. Neem het vlees uit de pan. Doe de sjalotjes, de knoflook en de bleekselderij in de pan en laat al roerend 3-4 minuten bakken. Voeg de champignons toe en bak ze 1 minuut mee. Voeg het pimentpoeder, de wijn, de tomatenstukjes en de 1 takje tijm toe. Breng op smaak.
  3. Leg het vlees terug in de schaal of pan en laat zachtjes aan de kook komen. Leg er een deksel op en laat 1-2 uur sudderen, tot het vlees zacht is. Breng op smaak en garneer met een takje tijm.

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie