Rundsvlees stoofpot in de slowcooker

Lekker met een knapperig stukje stokbrood en een salade.

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Plaats een grote koekenpan op middelhoog vuur. Als de pan heet is, voeg je het spek toe; bak tot het vet is gerendeerd en het bijna knapperig is. Verwijder het spek en leg op keukenpapier.
  2. Voeg de rundvleesblokjes en uien toe in de pan. Bak, roerend, totdat het rundvlees aan alle kanten bruin is en de ui zachter wordt.
  3. Breng het rundvleesmengsel samen met het spek over in de slowcooker; voeg de runderbouillon, appelsap, aardappelen, wortelen, selderij, pastinaak, laurier, rozemarijn en peper toe.
  4. Dek af en kook laag gedurende 7 tot 9 uur. Proef en voeg indien nodig zout toe.
  5. Combineer de bloem met koud water tot een glad mengsel. Roer door het rundvleesmengsel, draai naar HIGH en laat 15 minuten langer koken.
  6. Bestrooi met verse gehakte peterselie.
  7. Calorieën 472 - Vet 15g - Verzadigd vet 6g - Cholesterol 104mg - Natrium 689mg - Koolhydraten 43g - Vezels 6g - Proteïne 40g - Calcium 110mg

Tip

Je kan de aardappelen weg laten en serveren met rijst.

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?