Rundstartaar met verse kruiden en parmezaan

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Snij het rundvlees met een groot mes in heel dunne plakjes.
  2. Hak alle kruiden fijn. Voeg de olijfolie, de gehakte kruiden, de Parmezaanse kaas en peper toe. Meng goed onder elkaar.
  3. Maak de groenten schoon en snij ze in kleine blokjes. Verhit de Solo in een pan, bak de groenten gedurende 2 minuten zacht aan en laat ze uitlekken.
  4. Meng de beetgare groenten met de notenolie en azijn. Kruid af met peper en zout.
  5. Meng ten slotte alles (het vlees, de kruiden en groenten) door elkaar.
  6. Dresseer deze tartaar met een ringvorm op de borden. Werk af met wat overschotjes van de groenten.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (7)

Gepost door Patje1360 op 13 juli 2018 om 16u36

Ziet er heel lekker en gezond uit.ideaal om iets anders te mogen eten tijdens ons dieet

Gepost door Solo op 20 juli 2018 om 16u48

Fijn om te horen! Laat het smaken. :-)

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?