Rundsstoofpotje met aardpeer en rode wijn

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Leg de stukken aardpeer na het schillen meteen in citroensap, zodat ze niet bruin worden.
  2. Braad het stoofvlees aan in boter, tot het aan alle kanten mooi bruin is. Haal het weer uit de braadpan en hou apart.
  3. Doe de aardpeer, wortel, ui, knoflook, tijm en venkelzaad in de pan, meng goed en laat 15 minuten aanstoven op middelhoog vuur tot alle vloeistof die vrijgekomen is, verdampt is;
  4. Verwarm de oven voor op 200°C
  5. Doe de groenten met de stukjes vlees in een ovenvaste schaal en overgiet met rode wijn. Kruid met peper en zout en bak 40 à 50 minuten in de oven, afgedekt met zilverpapier. Overgiet net voor het serveren met room.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?