Recept 05 (0 stemmen)

Rundsstoofpotje met aardpeer en rode wijn

Dit is een recept van

tijd
80 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Leg de stukken aardpeer na het schillen meteen in citroensap zodat ze niet bruin worden. Braad het stoofvlees aan in solo tot het aan alle kanten mooi bruin is. Haal uit de braadpan en hou apart. Doe de aardpeer, wortel, ui, knoflook, tijm en venkelzaad in de braadpan, meng goed en laat 15 min. aanstoven op middelmatig vuur tot alle vloeistof die vrijgekomen is, verdampt is. Verwarm de oven voor op 200°. Doe de groenten met het vlees in een ovenvaste schaal en overgiet met de rode win, kruid met pezo.
  2. Laat het 40 à 50 minuten in de oven bakken onder zilverpapier. Overgiet net voor het serveren met de room.

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie