Recept 05 (0 stemmen)

rundscurry

Dit is een recept van

tijd
45 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Verhit de boter en schroei de vleesblokjes op een hoog vuur dicht.
  2. Zet het vuur lager en laat de runderlapjes verder sudderen samen met de gesnipperde ui, de paprikablokjes, het paprikapoeder, het knoflook en het laurierblad.
  3. Voeg de bloem en de tomatenpuree toe en breng op smaak met peper en zout.
  4. Meng goed en voeg er warme kokosmelk aan toe zodat het vlees volledig onder staat.
  5. Plaats het deksel op de pan en laat zachtjes gaar stoven
  6. je voelt zelf wel hoelang je precies moet laten stoven, is als bij stoofvlees, hangt af van de dikte van je stukjes é

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie