Recept 35*** (3 stemmen)

Rundsbrochette met couscoussalade

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Weekmenu

tijd
20 min
prijs
Gemiddelde kostprijs
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Snij het rundvlees in grove stukken. Pel de uien en snij samen met de rode paprika’s in stukjes. Prik deze stukken afwisselend op spiesjes.
  2. Smeer de brochettes in met Solo Vloeibaar en grill ze in zo’n 10 minuten gaar op de barbecue.
  3. Snij ondertussen de gele paprika’s en tomaten in kleine blokjes. Hak de verse kruiden fijn.
  4. Doe de couscous in een kom en schenk er 200 ml kokend water over. Laat 5 minuten zwellen. Breng op smaak met peper en zout. Voeg de fijngesneden gele paprika en tomaten, kruiden en olijfolie toe.
  5. Laat de couscous goed afkoelen alvorens te serveren, want die moet goed koud zijn. Dresseer de brochettes op de couscous

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie