Rundreepjes met bami in de wok

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Laat de rundreepjes 5 minuten in een teriyaki marinade rusten.
  2. Snij de knoflook en ui fuin en de wortelen in plakjes of reepjes.
  3. Kook de mie volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  4. Breng de bouillon aan de kook en blancheer er de groenten even in. Laat uitlekken.
  5. Verhit wat olie in de wok en roerbak er het vlees in.
  6. Voeg er de groenten en de mie aan toe en roerbak weer even.
  7. Voeg de teriyaki marinade, de gember en de gesnipperde knoflook toe.
  8. Breng op smaak met wat peper.

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?