Ingrediënten voor 4 personen
- 1 Pakje Mie
- 400 g Rundreepjes
- 2 Wortelen
- 1 Ui
- 100 g Sojascheuten
- 200 g Sluimererwten
- 4 el Teriyaki marinade
- 1 l Kippenbouillon
- 2 el Gember
- 3 tenen Knoflook
Bereidingswijze
- Laat de rundreepjes 5 minuten in een teriyaki marinade rusten.
- Snij de knoflook en ui fuin en de wortelen in plakjes of reepjes.
- Kook de mie volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Breng de bouillon aan de kook en blancheer er de groenten even in. Laat uitlekken.
- Verhit wat olie in de wok en roerbak er het vlees in.
- Voeg er de groenten en de mie aan toe en roerbak weer even.
- Voeg de teriyaki marinade, de gember en de gesnipperde knoflook toe.
- Breng op smaak met wat peper.
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?