Rundgehakt met aardappelpuree
Gepost door Amora Een heerlijke schotel rundgehakt met aardappelpuree!
45 min
Ingrediënten voor 4 personen
- 320 g aardappelen
- 40 g Amora mosterd
- 10 g gehakte peterselie
- 200 ml melk
-
3 soeplepels Solo Vloeibare margarine
- 1 ui
- 400 g gehakt
- 20 g geraspte kaas
Bereidingswijze
- Schil de aardappelen en laat ze koken in gezouten kokend water gedurende 20 minuten.
- Verwarm de ovengrill voor op de hoogste stand.
- Doe de gekookte aardappelen in een slakom en plet ze met een vork.
- Voeg de mosterd, de peterselie, de melk en 2 lepels margarine toe en roer alles door elkaar.
- Versnipper de ui en fruit ze in een braadpan met 1 lepel margarine. Voeg het gehakt toe en laat het bakken.
- Doe het mengsel van gehakt en ui in een ovenschotel, bedek dit mengsel met de geplette aardappelen, strooi er de geraspte kaas over en laat 10 minuten in de oven gratineren.
Andere Solo-leden over dit recept (5)
Gepost door pascal lekker op 05 april 2016 om 10u15
ik doe er spinazie met room tussen en das ook lekker
Gepost door Solo op 07 april 2016 om 12u39
Dankjewel voor de tip :-)
Laad meer reacties
Hoeveel sterren geef jij dit recept?