Recept 45**** (6 stemmen)

Rundgehakt met aardappelpuree

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Hoofdgerechten

tijd
45 min
prijs
Gemiddelde kostprijs
moeilijkheid
Gemiddelde moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Schil de aardappelen en laat ze koken in gezouten kokend water gedurende 20 minuten.
  2. Verwarm de ovengrill voor op de hoogste stand.
  3. Doe de gekookte aardappelen in een slakom en plet ze met een vork.
  4. Voeg de mosterd, de peterselie, de melk en 2 lepels margarine toe en roer alles door elkaar.
  5. Versnipper de ui en fruit ze in een braadpan met 1 lepel margarine. Voeg het gehakt toe en laat het bakken.
  6. Doe het mengsel van gehakt en ui in een ovenschotel, bedek dit mengsel met de geplette aardappelen, strooi er de geraspte kaas over en laat 10 minuten in de oven gratineren.

Ingrediëntenvoor 4 personen

Andere Solo-leden over dit recept (4)

Gepost door pascal lekker op 05 april 2016 om 08u15

ik doe er spinazie met room tussen en das ook lekker

Gepost door Solo op 07 april 2016 om 10u39

Dankjewel voor de tip :-)

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie