Recept 05 (0 stemmen)

Runderwok met oosterse toets

Dit is een recept van

tijd
40 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Voorbereiding
  2. (20 min.)
  3. - Snij de steaks in fijne reepjes van ± 1 bij 5 cm.
  4. - Snipper de ui en het knoflook fijn.
  5. - Schil en rasp de gember.
  6. - Verwijder de pitjes uit het pepertje en snij fijn.
  7. - Snij het vruchtvlees van de mango in blokjes.
  8. - Hak de koriander grof.
  9. Bereiding
  10. (± 20 min.)
  11. Kook de noedels gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en laat uitlekken.
  12. Verhit 1 eetl. arachideolie in een wok en bak de fijngesnipperde ui, het knoflook en de geraspte gember glazig.
  13. Voeg het vlees toe en kruid met peper en zout. Bak ± 2 min. en haal uit de wok.
  14. Verhit opnieuw 1 eetl. arachideolie in de wok en voeg het fijngesneden pepertje, de diepgevroren wokgroenten en de sojasaus toe. Roerbak 4 min.
  15. Voeg de mangoblokjes toe en de reepjes steak. Roerbak nog 6 min.
  16. Meng er de noedels onder en laat nog even warm worden.
  17. Afwerking
  18. Verdeel over de borden en bestrooi met de grofgehakte koriander.

Bron: COLRUYT

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie