Runderwok met oosterse toets

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Voorbereiding
  2. (20 min.)
  3. - Snij de steaks in fijne reepjes van ± 1 bij 5 cm.
  4. - Snipper de ui en het knoflook fijn.
  5. - Schil en rasp de gember.
  6. - Verwijder de pitjes uit het pepertje en snij fijn.
  7. - Snij het vruchtvlees van de mango in blokjes.
  8. - Hak de koriander grof.
  9. Bereiding
  10. (± 20 min.)
  11. Kook de noedels gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en laat uitlekken.
  12. Verhit 1 eetl. arachideolie in een wok en bak de fijngesnipperde ui, het knoflook en de geraspte gember glazig.
  13. Voeg het vlees toe en kruid met peper en zout. Bak ± 2 min. en haal uit de wok.
  14. Verhit opnieuw 1 eetl. arachideolie in de wok en voeg het fijngesneden pepertje, de diepgevroren wokgroenten en de sojasaus toe. Roerbak 4 min.
  15. Voeg de mangoblokjes toe en de reepjes steak. Roerbak nog 6 min.
  16. Meng er de noedels onder en laat nog even warm worden.
  17. Afwerking
  18. Verdeel over de borden en bestrooi met de grofgehakte koriander.

Advertentie

Reacties (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?