Runderstoofvlees met kerrie

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. - snipper de uien en de knoflook fijn
  2. - snij de appelen in blokjes
  3. - verdeel de bloemkool in kleine roosjes
  4. - rol de stukjes vlees in de bloem en kruid met peper en zout
  5. - verhit de boter in een grote kookpot en bak de stukjes vlees langs alle zijden goudbruin, kruid met tijm, laurier en kerrie
  6. - voeg de uien, de knoflook, de appelblokjes en de rozijnen toe en overgiet met de bouillon
  7. - laat op een zacht vuurtje sudderen geduren 1u30min
  8. - voeg de bloemkoolroosjes toe en laat nog ca 10 min gaar worden
  9. Serveer met natuuraardappelen of kroketjes.

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?