Recept 45**** (3 stemmen)

Rumsteak met roomsaus

Dit is een recept van

tijd
25 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Ingrediënten :
  2. 4 rumsteaks
  3. 2 koffielepels grof gemalen peperbollen
  4. 30 gr boter
  5. 200 cc room
  6. 1 eetlepel dijonmosterd
  7. 1/2 glaasje cognac
  8. zout
  9. Bereiding:
  10. Wentel de rumsteaks in de peperkorrels, druk ze goed aan en laat het een uurtje intrekken. Bak ze op de gewenste wijze en flambeer ze met de cognac. Hou de steaks warm en voeg de room en de mosterd ­erbij samen met het braadvocht. Laat het geheel ­inkoken tot sausdikte en breng op smaak met een ­weinig zout. Dien op met fijne frietjes.

Ingrediëntenvoor 4 personen

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie