Recept 45**** (1 stem)

Rucolatapenade

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Hapjes

tijd
15 min
Ziet er lekker uit?
  • Altijd toegang tot je favoriete recepten
  • Maak zelf handige recept-collecties
  • Extra inspiratie via je persoonlijke magazine

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Snipper de rucola fijn, plet of maal de pijnboompitjes, snipper ook de ui zeer fijn, meng al de ingrediënten goed onder mekaar en zet een uurtje afgedekt in de koelkast.
  2. Ondertussen pel en ontpit je de tomaat, snij ze in kleine blokjes, snij het stokbrood in sneedjes en rooster het onder de grill.
  3. beleg de sneedjes brood met de salade en tomaat blokjes.
  4. Een beetje verbrokkelde feta erop is zeker niet slecht!!

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door madelon op 04 april 2013 om 16u25

Zeer lekker! Ik gebruik die, lichtelijk verdund, om druppeltjes in een roomsoepje (vb van pastinaak of van selder) te druppelen. Feestelijk en lekker.

Gepost door Monique_14 op 05 april 2013 om 12u09

Prima idee!!! het geeft zeker een meerwaarde aan roomsoepjes en een feestelijk aspect! Nog véél kookplezier!

Hoeveel sterren geef jij dit recept?