Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Snipper de rucola fijn, plet of maal de pijnboompitjes, snipper ook de ui zeer fijn, meng al de ingrediënten goed onder mekaar en zet een uurtje afgedekt in de koelkast.
  2. Ondertussen pel en ontpit je de tomaat, snij ze in kleine blokjes, snij het stokbrood in sneedjes en rooster het onder de grill.
  3. beleg de sneedjes brood met de salade en tomaat blokjes.
  4. Een beetje verbrokkelde feta erop is zeker niet slecht!!

Advertentie

Reacties (1)

Gepost door madelon op 04 april 2013 om 18u25

Zeer lekker! Ik gebruik die, lichtelijk verdund, om druppeltjes in een roomsoepje (vb van pastinaak of van selder) te druppelen. Feestelijk en lekker.

Gepost door Monique_14 op 05 april 2013 om 14u09

Prima idee!!! het geeft zeker een meerwaarde aan roomsoepjes en een feestelijk aspect! Nog véél kookplezier!

Hoeveel sterren geef jij dit recept?