Recept 05 (0 stemmen)

Rucolastamp

Dit is een recept van

tijd
30 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. - kook de aardappelen in water met zout in 20 min gaar
  2. - verhit ondertussen in een ruime koekenpan 2 el olie en bak de braadworsten rondom bruin
  3. - schuif het vlees naar de rand van de pan en bak het in 14 min gaar
  4. - bak de uiringen goudbruin in het bakvet in het midden van de pan, bak de laatste 5 min de italiaanse kruiden mee
  5. - giet de aardappelen af en vang het kookvocht op
  6. - stamp de aardappelen met de rest van de olie en voldoende kookvocht tot een smeuïge puree
  7. - schep de rucola door de puree en breng op smaak met peper en zout
  8. - verdeel de stamppot over de 4 borden en leg de braadworsten met de gebakken uiringen erop

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?