Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. - kook de aardappelen in water met zout in 20 min gaar
  2. - verhit ondertussen in een ruime koekenpan 2 el olie en bak de braadworsten rondom bruin
  3. - schuif het vlees naar de rand van de pan en bak het in 14 min gaar
  4. - bak de uiringen goudbruin in het bakvet in het midden van de pan, bak de laatste 5 min de italiaanse kruiden mee
  5. - giet de aardappelen af en vang het kookvocht op
  6. - stamp de aardappelen met de rest van de olie en voldoende kookvocht tot een smeuïge puree
  7. - schep de rucola door de puree en breng op smaak met peper en zout
  8. - verdeel de stamppot over de 4 borden en leg de braadworsten met de gebakken uiringen erop

Solo nieuwsbrief

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?