Recept 45**** (4 stemmen)

Rucolasalade met parmezaan, tomaat en pijnboompitten

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Slaatjes

tijd
5 min
prijs
Lage kostprijs
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Schep de rucola en de koriander om in een kom. Voeg de bosui, de tomaat, de pijnboompitten en de met een dunschiller in krullen geschaafde Parmezaanse kaas toe. Besprenkel de salade met het citroensap en de olijfolie en bestrooi met wat zeezout en peper. Schep de salade voor het serveren goed om. Tip: pijnboompitten zijn het lekkerst als je ze even aanbakt (zonder extra vet) in een pannetje.

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door DBK2115 op 25 mei 2014 om 08u07

Heel lekkere salade,snel klaar en zeer fris.

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie