Rucola salade,waar je echt niet vanaf kan blijven. Voor op een hete dag,als je niet lang in de keuken wil staan .Klaar in 10 minuten! .

Ingrediënten voor 2 personen

Bereidingswijze

  1. Snij de ham in niet al te kleine stukken.
  2. Maak een dressing van alle ingrediënten behalve de ham,ricotta de rucola, cherrytomaatjes en pijnboompitjes.
  3. Meng de ham en de rucola door de dressing en verkruimel er de ricotta over. Garneer met enkele gehalveerde tomaatjes en bestrooi met ede lichtgeroosterde pijnboompitjes.
  4. Serveer met een knapperig broodje met boter.

Solo nieuwsbrief

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (3)

Gepost door Love to Cook op 09 augustus 2012 om 19u38

Hallo Joeri, Bedankt voor je spontane reactie. Groetjes Love to Cook

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?