Ingrediënten voor 4 personen

  • 1 kilo drumsticks, kippenpoten.vleugels
  • 2 2 uien
  • 5 teentjes knoflook
  • 2 telepels masala
  • 1 pak kant en klare roti
  • 1 pakje tomatenpurree
  • 1 bos kousenband
  • 6 6 aardappelen groot
  • 3 blokjes bouillon

Bereidingswijze

  1. koop de roti kant en klaar (1 minuut opwarmen)
  2. 1ui/3 teentjes knoflook kippenbouiloon fijn haken en fruiten
  3. 1 kop water toevoegen en laten sudderen
  4. voeg de kip toe tot deze half gaar is.
  5. Als de kip half gaar is 1 eetlepel massala toevoegen niet te vol.
  6. Voeg nog meer water toe tot de kopen onder water ligt, 1 doos tomatenpurree toevoegen en laten koken.
  7. pan 2
  8. 1ui/3 teentjes knoflook kippenbouiloon fijn haken en fruiten
  9. kouseband de helft klein snijden in formaat van boontjes.
  10. Voeg deze aan de rest toe.
  11. Snij zes grote aardappelen in blokjes en kook deze half gaar.
  12. Voeg aardappels aan de rest toe als deze half gaar zijn en voeg water toe niet teveel het moet geen soep worden.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?