ROTI MET KIP

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Verhit de olie in een stoofpan en fruit hierin de ui en knoflook.
  2. Voeg de masalakruiden toe en bak de kippenbouten rondom goudbruin.
  3. Voeg de aardappels en kippenbouillon toe, breng op smaak met zout en peper en laat 30 minuten sudderen.
  4. Voeg vervolgens de sperziebonen toe en kook deze 10 minuten mee.
  5. Pel de eieren.
  6. Verhit de olie en bak hierin de eieren op een hoge stand totdat er bruine belletjes ontstaan.
  7. Serveer de kip, aardappels, sperziebonen en eieren met de rotipannenkoekjes.

Tip

Recept voor rotipannenkoeken is te vinden op boodschappen.nl Voedingswaarde p.p. Energie 1185 kcal Koolhydraten 93 g Eiwit 59 g Vet Waarvan verzadigd 62 g 16 g

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?