Recept 45**** (1 stem)

rostis met kaas en ui

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Aardappelen

tijd
40 min
Ziet er lekker uit?
  • Altijd toegang tot je favoriete recepten
  • Maak zelf handige recept-collecties
  • Extra inspiratie via je persoonlijke magazine

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Doe de aardappels met schil in een ketel met kokend water en kook ze in 10 minuten halfgaar. Giet af en laat afkoelen. Schil de aardappels en rasp ze niet al te fijn boven een grote kom. Voeg de ui, de kaas en de peterselie toe en meng. Kruid met peper en zout. Verdeel het mengsel in 4 porties en maak er platte aardappelkoekjes van.
  2. Verhit de olijfolie en de boter in een pan en bak de koekjes gedurende 1 minuut op hoog vuur. Draai het vuur laag en bak nog 5 minuten aan de andere kant. Dien op met enkele uiringen en de kwartjes tomaat.

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie