Recept 05 (0 stemmen)

Rösti met spiegelei

Dit is een recept van

tijd
45 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Schil de aardappelen, spoel onder koud water, dep droog en rasp ze grof.
  2. Meng aardappelen en uien onder mekaar en bak in 3 el olijfolie, roer regelmatig om.
  3. Doe ze in een kom, kruid met pezo, doe er vervolgens de cheddar, de tuinkers en peterselie bij, meng goed.
  4. Verdeel het mengsel in 4 porties, vorm er dikke pannenkoeken van en bak ze 3 minuten aan elke kant in een antikleefpan.
  5. Bak ondertussen de eieren in de hete solo, kruid met pezo.
  6. Schik de rösti op 4 warme borden, leg op iedere rösti een spiegelei en bestrooi met bieslook.

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?