Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Schil en was de aardappelen, wrijf ze goed droog. Snij de prei in dunne ringetjes, de tomaten in schijfjes.
  2. Rasp de aardappelen en meng ze met de prei, kruid met peper en zout. laat boter smelten in een pan en schep er telkens een lepel aardappel in, druk ze een beetje plat, bak ze een paar minuutjes aan elke kan goudbruin, Bak roereitjes op klein vuur, laat ze vooral smeuïg blijven, dus héél kort roerbakken!!
  3. Leg de schijfjes tomaat op de rösti en garneer met een toefje roerei en plukje tuinkers.

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door Love to Cook op 10 januari 2013 om 00u24

Wat een leuk recept. Lijkt me erg lekker en het ziet er geweldig uit. Groetjes Love

Gepost door Monique_14 op 10 januari 2013 om 00u27

Ja zeker lekker en zooooo geflikt!!

Hoeveel sterren geef jij dit recept?