Recept 05 (0 stemmen)

Rösti met gerookte zalm

Dit is een recept van

tijd
60 min
Ziet er lekker uit?
  • Altijd toegang tot je favoriete recepten
  • Maak zelf handige recept-collecties
  • Extra inspiratie via je persoonlijke magazine

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Schil de aardappelen en rasp ze. Doe de aardappelrasp in een keukenhanddoek en wring er zoveel mogelijk vocht uit. Giet de rasp in een kom en breng op smaak met peper en zout. Duw de aardappelrasp door een metalen ring en vorm rösti. Bak ze aan beide kanten goudbruin in wat hete olijfolie en boter. Gaar de rösti verder op een bakplaat in een voorverwarmde oven op 180°C. Mix de room met wat citroensap naar smaak en een handvol verse dille. Kruid gul met peper. Verdeel de rösti over borden, schik er een plakje gerookte zalm op en werk af met een lepeltje dilleroom.

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie