Rösti in de oven

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Schil de aardappelen. Rasp de aardappelen en de uien.
  2. (De geraspte aardappelen NIET meer spoelen met water.)
  3. Meng in een kom de eieren en kaas. Kruid met peper, zout en notenmuskaat.
  4. Voeg hier het geraspte mengsel aan toe en meng goed.
  5. Roer de bloem onder dit mengsel.
  6. Verwarm de oven voor op 180°.
  7. Leg bakpapier op een bakplaat. Smeer in met een beetje olijfolie.
  8. Verdeel het aardappelmengsel hierover en druk goed aan.
  9. Laat 30' bakken op 180°.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (2)

Gepost door LarsL op 12 februari 2016 om 20u21

Na 30 minuten is de rösti even rauw als een vers gesneden patat! 60 à 90 minuten ja ...

Gepost door babbiche op 18 juli 2017 om 18u42

In Zwitserland koken ze eerst de aardappel, ik denk zelfs in de schil. Dan pellen en raspen, kaas en eimengsel erbij en in de oven. Ik bak ze zelfs in de pan

Hoeveel sterren geef jij dit recept?