Recept 05 (0 stemmen)

Rosbief met citroen en peper

Dit is een recept van

tijd
150 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Bereidingswijze
  2. Voorbereiding: 2uur10min › Bereiding: 20min › Klaar in:2uur30min
  3. 1.Vermeng in een grote kom de olie, het citroenraspsel en -sap, de suiker, peper en sherry. Wentel het vlees hierdoor en laat het 2 tot 3 uur marineren.
  4. 2.Verwarm de oven voor op 180 °C. Leg het vlees in een ovenschaal en braad het 45 minuten (rood), 1 uur (rosé) of 1 uur en 15 minuten (doorbakken). Dek het af met aluminiumfolie en laat het 20 minuten rusten, dan wordt het goed sappig.

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie