Recept 05 (0 stemmen)

Roomkaassoep met croutons

Dit is een recept van

tijd
15 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. U kunt ook roomkaas nemen waar de knoflook en de kruiden al doorzitten. Hak de helft van de knoflookteentjes fijn en vermeng de kruidenroomkaas met de knoflook. Breng de bouillon samen met de roomkaas langzaam aan de kook. Snijd intussen de korstjes van het brood en wrijf het sneetje in met de knoflook. Snijd het sneetje vervolgens in kleine blokjes en bak deze in de hete boter goudbruin. Breng de kaassoep op smaak met peper en zout en klop de soep met de staafmixer op. Schep de soep in warme borden en bestrooi de soep met de croutons en een plukje tuinkers.

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie