Roomkaas frosting

Romige frosting om op taarten, cupcakes te gebruiken.

Ingrediënten voor 5 personen

  • 200 gram boter
  • 300 gram roomkaas (A-merken zijn steviger)
  • 1 theelepel Vanille extract
  • 200 gram bloemsuiker

Bereidingswijze

  1. Mix de boter enkele minuten zodat hij romig wordt.
  2. Doe er de roomkaas bij en mix samen.
  3. Daarna doe je er de vanille bij en mix je weer.
  4. Spatel er de bloemsuiker onder en mix op hoge stand om er nog wat meer lucht in te kloppen.
  5. Je roomkaas frosting is klaar!

Tip

Niet zoet genoeg? Doe er gewoon nog wat bloemsuiker bij. Hierdoor wordt hij zelf nog steviger.

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?