Roomijs-cupcakes

1 (1)
8 min
Lage moeilijkheid

Ingrediënten voor 8 personen

  • 8 bolletjes Carte d’Or Gelateria Amaretto, Vanille & Chocolade ijs (160 g)
  • 8 vanillecupcakes
  • 100 g gesmolten chocolade
  • poedersuiker

Bereidingswijze

  1. Snijd de cupcakes horizontaal door.
  2. Schep met een meloenlepel 8 bolletjes Carte d’Or Gelateria Amaretto, Vanille & Chocoladeijs.
  3. Zet op de cupcake-bodems een bolletje roomijs en plaats de bovenkanten er weer op. Druk het ijs voorzichtig wat platter, zodat het een sandwich wordt.
  4. Giet gesmolten chocolade over de cupcakes en bestuif ze met poedersuiker.
  5. Serveer de roomijs-cupcakes op een taartplateau. Serveer onmiddelijk.

Advertentie

Reacties (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?