Roodlof salade met peer wal en hazelnoten

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Ik had van een ander recept ( Varkensoester met hazelnoten)geroosterde hazelnoten over. Deze heb ik in de salade verwerkt. Snij het roodlof in de lengte door en verwijder de harde kern. Snij de rest in reepjes. Was de peer ( niet schillen)en snij in kwarten. Verwijder het klokhuis en snij in dunne plakken. Klop een dressing van de olie, wijnazijn, water, peper en zout en de mosterd. Meng het roodlof met het gesnipperd rood uitje. Werk er de dressing door . Werk de peer eronder en bestrooi met het notenmengsel of werk de noten door de salade.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door Love to Cook op 13 maart 2015 om 19u46

Heerlijke salade en weer eens heel iets anders. Roodlof is lang niet zo bitter als de witte variant.

Hoeveel sterren geef jij dit recept?