Roodbaarshaasjes met pancetta en pittige aardappelsalade

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Schil de aardappelen.
  2. Snipper de lente-uitjes fijn.
  3. Meng de zure room met de mierikswortelroom en kruid met peper en zout.
  4. Snij de komkommer in de lengte in 2 en schraap er de pitjes uit met een lepel. Snij in halve maantjes van 1/2 cm dik.
  5. Kook de aardappelen in 20min. gaar in lichtgezouten water en giet af.
  6. Kruid intussen elk roodbaarshaasje met peper en omwikkel met 2 sneetjes pancetta. Verhit de olijfolie in een pan en bak de vis 3 à 4 min. aan elke kant tot de pancetta mooi bruin is.
  7. Roer de mengeling van de zure room en mierikswortel onder de aardappelen. Voeg de lente-uitjes, de komkommer en de veldsla toe en meng.

Advertentie

Reacties (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?