Ingrediënten voor 4 personen
- 4 roodbaarshaasjes
- 8 sneetjes pancetta
- 150 gram veldsla
- 1 komkommer
- 1 bosje lente-uitjes
- 800 gram krielaardappelen
- 125 gram zure room
- 2 eetlepels mierikswortel met room(bokaal)
- 2 eetlepels olijfolie
- zwarte peper en zout
Bereidingswijze
- Schil de aardappelen.
- Snipper de lente-uitjes fijn.
- Meng de zure room met de mierikswortelroom en kruid met peper en zout.
- Snij de komkommer in de lengte in 2 en schraap er de pitjes uit met een lepel. Snij in halve maantjes van 1/2 cm dik.
- Kook de aardappelen in 20min. gaar in lichtgezouten water en giet af.
- Kruid intussen elk roodbaarshaasje met peper en omwikkel met 2 sneetjes pancetta. Verhit de olijfolie in een pan en bak de vis 3 à 4 min. aan elke kant tot de pancetta mooi bruin is.
- Roer de mengeling van de zure room en mierikswortel onder de aardappelen. Voeg de lente-uitjes, de komkommer en de veldsla toe en meng.
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?