Roodbaarshaasje met pancetta en pittige aardappelsalade
Bereidingswijze
- Voorbereiding:
- Schil de krielaardappelen.
- Snipper de lente-uitjes fijn.
- Meng de zure room met de mierikswortel en kruid met peper en zout.
- Snij de ongeschilde komkommer in de lengte in 2 en schraap er de pitjes uit met een lepel. Snij in halve maantjes van 1/2 cm dik.
- Bereiding:
- Kook de aardappelen 20 min. in lichtgezouten water en giet af.
- Kruid intussen de roodbaarshaasjes met peper en omwikkel ze met 2 sneetjes pancetta. Verhit de olijfolie in een pan en bak de vis 3 à 4 min. aan elke kant tot de pancetta mooi bruin is.
- Roer de mengeling van zure room en mierikswortel onder de aardappelen. Voeg lente-uitjes, de stukjes komkommer en de veldsla toe en meng.
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?