Roodbaarsfilet met aardappelkorstje

1 (1)
60 min
Lage moeilijkheid

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Schrob de ongeschilde aardappels goed schoon en snijd ze in zo dun mogelijke sneetjes. Meng ze in een kom met de maïzena.
  2. Leg de aardappelsneetjes dakpansgewijs (als een schubbenlaag) op de visfilets, bestrijk ze met 3 eetlepels vloeibare margarine en zet de vis in de koelkast totdat de margarine koud is. De aardappelsneetjes zo op de visfilets 'geplakt' .
  3. Verwarm de oven voor op 180 C. Verhit de 2 eetlepels vloeibare margarine, bestrooi de visfilets met zout en bak ze op de aardappelkant mooi bruin.
  4. Neem de filets voorzichtig uit de pan en leg ze met de aardappelkant naar boven in een met 1 eetlepel margarine ingevette ovenschaal. Laat de vis in ca. 10 minuten in de oven gaar worden.

Advertentie

Reacties (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?