Recept 55***** (1 stem)

Roodbaarsfilet met aardappelkorstje

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

VIS

tijd
60 min
prijs
Gemiddelde kostprijs
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Schrob de ongeschilde aardappels goed schoon en snijd ze in zo dun mogelijke sneetjes. Meng ze in een kom met de maïzena.
  2. Leg de aardappelsneetjes dakpansgewijs (als een schubbenlaag) op de visfilets, bestrijk ze met 3 eetlepels vloeibare margarine en zet de vis in de koelkast totdat de margarine koud is. De aardappelsneetjes zo op de visfilets 'geplakt' .
  3. Verwarm de oven voor op 180 C. Verhit de 2 eetlepels vloeibare margarine, bestrooi de visfilets met zout en bak ze op de aardappelkant mooi bruin.
  4. Neem de filets voorzichtig uit de pan en leg ze met de aardappelkant naar boven in een met 1 eetlepel margarine ingevette ovenschaal. Laat de vis in ca. 10 minuten in de oven gaar worden.

Ingrediëntenvoor 4 personen

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie