Ingrediënten voor 2 personen

Bereidingswijze

  1. Verdeel de vis in 2 gelijke delen. Hak de gember, chili en de look fijn. Snij de wortel in een brunoise. Snij de kerstomaatjes in kwartjes.
  2. Meng de gember, chili en look. Maak een papillot en maak een bedje van de gember, chili en look. Leg de roodbaars filet hier boven op en kruid deze stevig met de zwarte peper. Leg hier boven op de helft van de wortel en de kwartjes kerstomaat. Doe een scheut witte wijn in de papillot en sluit deze af. Zet de papillot 20 minuutjes in een voorverwarmde oven van 200 C°
  3. Heerlijk met aardappelpuree met mierikswortel!!

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?