Ingrediënten voor 4 personen
- 600 gr zalmfilet
- 1 rode paprika in ringen
- 200 ml crème fraîche
- 1 el mosterd
- 1 teen knoflook uit de knijper
- 100 gr geraspte belegen kaas
- 2 el vers gehakte basilicum
- ovenschaal ingevet
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor tot 200 ºC. Leg de zalmfilet in de ovenschaal. Leg de paprikaringen op de zalmfilet. Roer de crème fraîche los met de mosterd. Pers de knoflook boven de room. Voeg de kaas en de basilicum toe en meng. Breng op smaak met zout en peper.
- Strijk de basilicumroom over de zalmfilet. Bak de zalmschotel in de voorverwarmde oven in 20-25 min. goudbruin en gaar.
Tip
Lekker met gebakken of gekookte aardappelen en broccoli.
Andere Solo-leden over dit recept (1)
Gepost door habibi op 11 december 2018 om 12u30
onelooflijk lekker en gezond
Hoeveel sterren geef jij dit recept?