Ingrediënten voor 4 personen
- 800 gram visfilet naar keuze
- 1 ui
- 1 stengel prei
- 2 wortelen
- 2 stengels bleekselder
- 2 el olijfolie
- 4 dl visfond
- peper
- 1 dl room
- 100 gram gepelde grijze garnalen
- 1 el gehakte peterselie
Bereidingswijze
- 1: Pel de ui en snipper hem fijn.
- Was de preistengel en snijd hem in reepjes.
- Schraap de wortelen en snijd ze in schijfjes.
- Was de selderij en snijd hem in stukjes.
- 2: Stoof de uiensnippers in de olie aan.
- 3: Voeg er de groenten en de visfond bij.
- Breng aan de kook en laat alles op een zacht vuur 3min pruttelen.
- 4: Snijd de vis in hapklare stukken en schik ze op de groenten.
- 5: Breng op smaak met peper en dek af. Laat 3min garen.
- 6: Giet de room erbij, dek af en laat nog 3min op een zacht vuur verder garen.
- 7: Strooi er de garnalen en de gehakte peterselie over en dien op.
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?