Recept 35*** (1 stem)

Romige tomatenpasta met spekreepjes

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Pasta

tijd
20 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Kook de penne in ruim water met zout volgens de aanwijzingen beetgaar. Verhit in een koekenpan 2 el olijfolie. Bak het spek knapperig uit. Voeg de knoflook en de zongedroogde tomaat toe en bak nog 1 min. Schenk de tomatenblokjes in de pan en breng tegen de kook. Kook de pastasaus 5 min. Maak intussen de rucola aan met de laatste 3 el olijfolie, de balsamicoazijn en zout en peper naar smaak. Roer de crème fraîche en zout en peper naar smaak door de saus. Giet de pasta af en schep door de saus. Schep de pasta op 4 borden en serveer met de rucolasalade.
  2. Tip Lekker met parmezaanse kaas
  3. Bron Vrouw online

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?