romige spruitjes cremesoep

Ingrediënten voor 4 personen

  • 400 g spruitjes, in 4 gesneden
  • 1 ui
  • 15 g boter
  • 6 dl bouillon (groente)
  • 0,75 dl room
  • 2 tl citroensap
  • 25 g amandelschaafsel
  • Z/P

Bereidingswijze

  1. verhit boter en fruit de gesnipperde ui
  2. voeg spruitjes toe en stoof 5 minuutjes mee
  3. schenk bouillon erbij
  4. breng aan de kook en laat 20-25 min koken
  5. laat beetje afkoelen, mix, voeg room toe
  6. breng op smaak met Z/P en citroensap
  7. rooster de geschaafde amandelen in een pan goudbruin en strooi over de soep voor het opdienen

Solo nieuwsbrief

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?